Vulcan

Vise cu vulcan - Semnificatia vulcanului in vise

Visarea unui vulcan este un simbol iminent și ușor de descifrat, deoarece puterea naturii reflectă forțele interne ale visătorului care pot duce la erupții metaforice. Acest articol examinează simbolul vulcanului, legăturile sale cu realitatea și imaginile visuale diferite în care apare în toate fazele sale de activitate. 

Visarea unui vulcan activ sau latent este un semnal al inconștientului care indică forțe amenințătoare îngropate în visător și gata să se trezească și să explodeze.

Erupția vulcanului din vise, lava și lapilli care vin cu forță explozivă sunt o alegorie a ceea ce se poate întâmpla visătorului dacă sentimentele și emoțiile reprimate au fost eliberate brusc. Dacă controlul conștiinței primare și al sinelui scapă .

Vulcanul în realitate este o expresie a forței și violenței naturii și visarea unui vulcan în activitate atrage atenția asupra sentimentelor la fel de violente care se pot elibera.

Vulcan in vis Semnificatie

Visarea unui vulcan activ poate fi considerată o imagine cathartică care își propune să restabilească un echilibru în interiorul psihicului.

Dar este un echilibru precar , deoarece vulcanul din vise este legat de situații extreme. Pasiunile și dramele care se înmulțesc în tăcere, instincte mai puțin controlabile, energii care nu sunt canalizate într-un mod oportun și care nu au un spațiu recunoscut în viața visătorului, riscă să iasă într-un mod distructiv, întorcându-se împotriva lui, provocând daune.

Mesajul vulcanului din vise este:

"Atenție la puterea și energia comprimată în interiorul vostru, atenția la pasiunea pe care nu o trăiți , atenția la mânie sau furie arzătoare".

Pentru a înțelege sensul vulcanului din vise, trebuie să evaluăm cele trei blocuri energetice care pot da naștere visului:

Bloc de energie emoțională

Pasiunea și dragostea care nu au fost experimentate, care au fost reprimate și subordonate unor energii prea spirituale sau raționale pot provoca boom-ul energiilor vulcanice explozive.

Blocarea energiei sexuale

Unitatea vitală a libidoului, a relațiilor fizice sau a dorinței sexuale, care sunt reprimate deoarece sunt considerate păcătoase, se pot manifesta sub forma unui vulcan în visele care urmează să explodeze.

Blocarea energiei agresive

Furia neexprimata, resentimentele, ura care nu a izbucnit, sentimente care nu sunt confesibile, deoarece adesea sunt îndreptate spre un membru al familiei.


Sensurile vulcanului din vise sunt legate de:


  • pasiune neexprimată, iubire neimpozată și netrăită
  • sentimente neutilizate
  • sexualitate neexperimentată
  • senzualitatea care se trezește
  • sentimente negative îndreptate către persoanel înrudite (legături de sânge )

Visarea unui vulcan poate fii un mesaj al corpului 


Visele au o viziune holistică asupra individului și arată deseori situația corpului fizic prin expunerea disconfortului sau a nevoilor neglijate. Visarea unui vulcan care izbucnește poate aduce o atenție la o posibilă inflamație internă sau la erupțiile care apar.

 "Ai visat la un vulcan? Feriți-vă de inflamații sau erupții cutanate. "

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Scrie aici visul tau